Enjoy the Same Things the Rich Do!

Pendidikan: Mereka pergi ke sekolah Ivy League. Anda pergi ke kolej komuniti dan mendapat geran. Anda semua mendapat pendidikan di kolej.

Internet: Mereka mempunyai APK 918Kiss2 2021 tanpa wayar berkelajuan tinggi di rumah mereka. Anda masuk dalam talian di perpustakaan. Anda semua mempunyai akses yang sama ke banyak pengetahuan dan jawapan yang boleh didapati dalam talian.

Buku: Mereka mempunyai semua buku terbaru yang dihantar kepada mereka melalui kelab buku mereka. Anda meminjam semua buku terbaru di perpustakaan. Anda semua membaca buku, majalah, dan surat khabar terkini.

Gim: Mereka pergi ke gimnasium paling indah di bandar. Anda melakukan semua latihan yang sama dengan menggunakan berat badan dan objek di rumah atau taman. Anda semua bersenam.

Kereta: Mereka membeli korvet baru. Anda membeli Camero berusia 10 tahun. Anda berdua memandu kereta sport.

Makanan: Mereka membeli sayur dan buah organik di kedai runcit khas. Anda menanam kebun di halaman belakang anda. Anda berdua makan makanan organik yang sihat.

Pakaian khas: Mereka membeli jersi bola sepak $ 300 di kedai tandatangan pasukan. Anda membeli replika tepat di lelong dalam talian dengan harga $ 40. Anda berdua memakai jersi bola sepak berkualiti tinggi.

Hiburan: Mereka pergi ke kasino terbaru. Anda mengatur permainan poker dengan rakan anda di rumah anda. Anda berdua menikmati perjudian malam.

Televisyen: Mereka membeli TV skrin rata 42 “dengan harga $ 900. Anda membeli TV kotak 27” dari Wal-Mart dengan harga $ 188. Anda berdua boleh menonton permainan Steelers!

Lansekap: Mereka menyewa anak kapal untuk memotong rumput, memotong lindung nilai, menyuburkan halaman, dan menanam bunga baru seharga $ 2,000. Anda melakukan semua perkara yang sama dengan harga $ 200.00 pada hujung minggu ini dengan bahan yang anda beli dijual. Anda berdua mempunyai halaman depan yang cantik dengan daya tarikan di tepi jalan.

Pakaian: Mereka membeli fesyen musim panas terbaru pada bulan Jun dan fesyen musim sejuk pada bulan September dengan harga runcit penuh. Anda merancang lebih awal untuk tahun depan dan membeli fesyen musim panas tahun ini tepat selepas Hari Pekerja dan tahun ini fesyen musim sejuk tepat sebelum Paskah dengan potongan 75%. Anda berdua memakai pakaian yang baru dan bergaya.

Filem: Mereka membeli filem keluaran baru setiap minggu dengan Blu-Ray atau DVD dengan harga $ 25.00 setiap satu. Anda menyewa filem dalam talian dengan harga $ 2 (kira-kira $ 8 sebulan) dan mendapat akses tanpa had ke ribuan filem baru dan lama. Anda berdua melihat siaran baru setiap minggu.

Aksesori rumah: Mereka membeli peralatan memasak, tongkat lilin, pasu, dan lain-lain aksesori rumah tangga di pusat membeli-belah atau kedai khas. Anda membuat pembelian yang sama di kedai dolar. Anda berdua mempunyai rumah yang dilengkapi dan dihiasi.

Hiasan: Mereka membeli hiasan Krismas baru mereka pada bulan November secara penuh. Anda membeli hiasan Krismas baru anda yang ditandai sebagai pelepasan pada 26 Disember. Anda berdua mempunyai stok hiasan Krismas yang indah di rumah anda.

Alkohol: Mereka membayar $ 2- $ 3 bir di bar. Anda membayar 75 sen untuk setiap bir yang anda beli di pengedar. Anda berdua minum, tetapi anda boleh membeli bir untuk dua rakan anda yang berkunjung juga dengan jumlah yang sama yang lelaki lain bayar di bar untuk dirinya sendiri.

Makan tengah hari: Mereka keluar ke restoran untuk makan tengah hari setiap hari di tempat kerja. Anda pergi makan tengah hari juga; anda mengambil makan tengah hari yang dibungkus ke taman. Anda berdua keluar untuk makan tengah hari.

Tampilan kereta baru: Mereka mencapai penampilan kereta baru dengan membeli kereta baru. Anda menghabiskan waktu petang untuk mencuci, melilin, menyapu, menggosok, mengilap, dan memperincikan kereta anda. Anda berdua mempunyai kereta berkilau yang duduk di tempat letak kereta di tempat kerja.

Pakaian bayi: Mereka membeli pakaian bayi baru setiap tiga bulan untuk bayi mereka. Anda menggunakan tangan saya dari rakan, rakan sekerja, dan “mereka”. Anda berdua mempunyai bayi dengan pakaian yang comel.

Apa lagi yang boleh anda fikirkan? Sekiranya anda melihat seseorang melakukan atau membeli sesuatu yang anda percaya akan membawa kenikmatan atau nilai hidup keluarga anda, tanyakan pada diri anda bagaimana anda dapat mereplikasi hasil yang sama dengan cara anda sendiri. Apabila anda berfikir di luar kotak, meneroka, meneliti, dan mengemukakan soalan, anda akan terkejut dengan seberapa banyak perkara yang boleh anda miliki dan lakukan juga tanpa membuat hutang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *