MultiTable Tilt – Berapa Banyak Yang Akan Menanggung Anda

Sebilangan besar pemain poker mengetahui konsep kecondongan. Tetapi hanya sedikit yang menyedari betapa besar kesannya terhadap keuntungan mereka. Kecondongan adalah apabila anda kehilangan kesegaran di meja poker biasanya kerana satu atau dua perlawanan buruk. Ini juga boleh berlaku apabila pemain lain mengganggu anda. Apabila anda memiringkan, anda membuat permainan yang biasanya tidak akan anda buat. Drama ini memerlukan wang. Selalunya mereka menghabiskan banyak wang. Sekiranya anda bermain secara langsung di kasino atau bilik kad, bernasib baik anda hanya kehilangan kawalan satu meja pada satu masa dan mungkin dapat menenangkan diri dan mendapatkan kembali ketenangan anda hanya dengan beberapa tangan. Tetapi bagaimana jika anda bermain dalam talian dan anda mempunyai enam hingga 8 meja terbuka sekaligus?

Bermain dalam talian memberikan banyak kelebihan seperti tawaran lebih pantas dan pelbagai jadual mega888. Ini membolehkan anda bermain sepuluh atau bahkan dua puluh kali jumlah tangan sebagai permainan langsung. Ini adalah kaedah terbaik untuk menghasilkan sejumlah wang tambahan semasa anda bermain poker terbaik, tetapi apabila anda berada di sisi anda, anda akhirnya dapat menghabiskan sejumlah wang. Sekiranya anda mengambil masa sepuluh minit untuk menyejukkan badan, anda biasanya akan memiringkan tiga atau empat tangan dalam pertandingan lurus. Sekiranya anda bermain dalam talian, anda mungkin melihat enam puluh atau lebih tangan dalam jangka masa sepuluh minit. Sekiranya anda memiringkan enam puluh tangan, anda mungkin akan membuat lebih banyak kesilapan dan kehilangan lebih banyak wang. Apabila ini berlaku, bukannya menenangkan secara beransur-ansur, pemain poker cenderung menjadi lebih gelisah, dan kehilangan lebih banyak wang. Kehilangan lebih banyak wang akan menyebabkan anda tetap berpihak kepada anda atau menjadi lebih teruk dan kitaran sukar dihentikan sebaik sahaja ia bermula.

Secara amnya jika anda bermain mega888 pantas dan longgar ketika anda biasanya pemain yang kuat dan ketat, anda mungkin mengalami beberapa tahap condong. Perkara lain yang perlu diperhatikan adalah jika anda baru-baru ini kehilangan beberapa tangan berturut-turut. Anda mungkin tidak menyedari bahawa anda berada di pihak anda, tetapi jika anda memecahkan cip, lebih baik anda melakukan sesuatu untuk menenangkannya dan menghentikan pendarahan.

Jawapan yang mudah adalah berjalan-jalan. Bangun dan berehat selama 10 minit dan fokus semula. Masalahnya ialah jika anda bermain 8 meja, dan anda berdiri setiap kali anda kehilangan besar, anda akan menghabiskan lebih banyak masa untuk berjalan-jalan daripada bermain poker. Jawapan lain yang lebih realistik adalah memperketat permainan anda dan memberi perhatian lebih kepada setiap permainan yang anda buat. Saya suka bercakap dengan diri sendiri untuk memastikan semua permainan saya masuk akal untuk beberapa minit setelah kehilangan pot yang sangat bagus. “Apakah masuk akal untuk maju dengan Ace Four Suited di bawah pistol?” Sekiranya jawapan untuk soalan saya adalah tidak, maka saya melipat tangan saya. Saya juga cuba melipat beberapa batasan yang mungkin saya ambil risiko. Kedengarannya gila bercakap dengan diri sendiri, tetapi jika anda mencubanya, anda mungkin akan terkejut dengan berapa banyak kesalahan yang tidak anda buat.

Jawapan untuk cerun berbeza bagi setiap orang. Penyelesaian umum adalah bahawa anda perlu melakukan apa sahaja yang berfungsi untuk menenangkan anda dan kembali ke permainan A. Sekiranya anda melakukan pelbagai jadual, anda harus melakukannya dengan pantas atau bankroll anda akan mendapat kesan serius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *